Make-up profesional

De ce extensii de gene fir cu fir?

Extensiile de gene fir cu fir au rolul de a înfrumusețat privirea și de a sublinia trăsăturile. De asemenea, aplicarea unui set de extensii te scapă de grija machiajului zilnic,prin accentuarea și conturarea ochiului.
Exista câteva motive pentru care femeile aleg sa poarte extensii de gene: le oferă un aspect îngrijit la orice ora, arata natural, sunt confortabile, ușor de purtat și întreținut, deoarece pe parcursul purtării extensiilor rămânem la modul de vara cu care ne am obisnuit: putem face sport, putem innota, ne putem spala pe față și putem avea același ritual de îngrijire a tenului. De asemenea, extensiile de gene sunt perfecte pentru vacanța la mare, acolo unde rimelul ar putea creea neplăceri.

Tehnica fir cu fir

Aceasta tehnica a fost preluata din tarile est europene, în urma cu cel puțin 15 ani, și asa cum ii spune și numele, se refera la aplicarea manuala a unuia sau mai multor fire de extensie pe fiecare geana naturală în parte. În România, tehnica a apărut în urma cu 7 ani, iar în Pitești am fost PRIMUL SALON SPECIALIZAT PE EXTENSII DE GENE, apărut în urma cu 5 ani.
In ultimii ani extensiile de gene au trecut rapid de la statutul de „moft” la statutul de „must”. Au apărut noi tehnici de aplicare,iar calitatea produselor s-a îmbunătățit. Extensiile nu mai arată artificial, deoarece un tehnician iscusit știe sa aleagă și sa combine diverse curburi și grosimi, pentru a găsi varianta cea mai potrivită pentru fiecare clienta în parte, în funcție de dorințele și necesitățile ei.

Preturi

Lista completa de preturi o gasiti aici – Preturi.