Daca esti adepta unui stil mai natural, sau nu ai mult timp de petrecut în cabinetul de cosmetica, poti opta pentru LAMINAREA GENELOR, asa numitul LASH LIFT CU VITAMIN LASH.

Laminarea genelor (Lash Lift)

40% mai mult volum, 50% mai multa intensitate, îngroșare cu 30%,alungire vizuala și o curbura perfecta.
Datorita sistemului de laminare Elleebana, genele devin hidratate și ordonate, iar rezultatele se mențin între 6 și 8 saptamani.
Deasemenea, Elleebana este cel mai rapid sistem de laminare existent pe piața la ora actuala, tratamentul efectuând se în numai 45 de minute.

Laminarea sprancenelor (Brow Lift)

Laminarea sprâncenelor este un must have, fiind varianta ideală pentru îngrijirea și hrănirea lor.
Laminarea îmblânzește sprâncenele neascultatoare și dezordonate, oferindu-le un aspect natural. De asemenea, este soluția ideală pentru sprâncene rare, deoarece le face sa para mai pline și dese.

In ce consta procedura ?

  • In primul rând, genele sunt curățate și degresate cu o soluție specială, pentru a fi pregătite pentru pașii următori;
  • Lifting. Genele naturale sunt  ridicate  pe niște mini bigudiuri din silicon, in scopul curbarii. Efectul de curbate poate fi ales în funcție de dimensiunea bigudiurilor și se adaptează la genele naturale și preferințele clientei;
  • Volum. Se aplica peste genele naturale o soluție tratament. Aceasta are rolul de a ordona și îndesi genele naturale;
  • Keratina. La finalul tratamentului se aplică o nouă soluție care are in compoziție keratină.Aceasta are rolul de a umple  firul de păr și de a fixa rezultatul obținut în etapa anterioară .
  • Vopsirea genelor este opțională, însă este recomandată pentru un efect mai intens, mai ales in cazul genelor blonde sau deschise la culoare.

Preturi

Lista completa de preturi o gasiti aici – Preturi.