Machiaj semipermanent - Microblading sprâncene

Tehnica PHIBROWS Microblading

Este noua metoda de machiaj semipermanent  care asigura un efect fin și natural prin desenarea sprancenelor fir cu fir si corectarea lor, rezultatul putand fi confundat cu o spranceana naturala. Firele desenate imita perfect firele reale ale sprancenei. 

Cui se adresează aceasta tehnica ? 

-Tehnica este potrivita in cazul in care clienta vrea sa CORECTEZE, SA ADAUGE sau sa DEFINEASCĂ  forma actuala a sprancenelor, adaugand volum sau completand zonele rare ale acestora. 

-In cazul persoanele care au sprâncene  rare sau nu au fire de par, vom crea o spranceana noua cu aspect natural.

Machiaj semipermanent - Microblading sprâncene

Ideală și pentru persoanele care au suferit diverse afectiuni,tratamente chimice sau procese mecanice precum pensatului excesiv, care au dus la subtierea sau pierderea firelor de par din spranceana.

  • Persoane cu ten sensibil/cele alergice la diferite produse de make/up;
  • Persoane care nu au timp sa se machieze ;
  • Cele care își doresc un tatuaj cosmetic,dar nu definitv. Pigmenții PHIBROWS sunt pigmenți organici ce sunt absorbiți in totalitate in piele după aproximativ 12-24 de luni.

Prin tehnica PhiBrows microblading se creaza fire de par cu ajutorul micro-lamei ce imita fluxul natural de crestere a firelor, fiind similare cu firele de par din spranceana pentru un aspect cat mai natural. Scopul tehnicii PhiBrows este de a crea sprancene de care nimeni sa nu isi poata da seama ca au fost supuse unei interventii de tatuaj semipermanent.

Pigmentul se aplica in stratul superficial al dermului folosind instrumente sterilizate. Acesta este ales astfel incat sa se potriveasca cu nuanta naturala a firelor de par. Firele sunt intotdeauna trasate in directia de crestere a firelor de par naturale pentru a realiza un aspect hiper realist.

Succesul tratamentului depinde de:

  • Calitatea pielii- este cunoscut ca pe un ten gras durata de viața a mocroblanding-ului este mai mica decât pe un ten uscat.
  • Perioada de post tratament si ingrijire;
  • Expunerea la diferiti factori externi;

Cât costă?

Prețul unei ședințe de microblanding  este de 700 de lei, cu retusul inclus. Retailul este recomandat după vindecarea completa, la un interval de o luna-o luna și jumătate de la prima ședința .

 

Lista completa de preturi o gasiti aici – Preturi.