Makeup Pitesti Karisma Beauty Studio

Frumusețea propusa de către Karisma Beauty Studio inseamna echilibru în proporții, creativitate și cunoaștere. Astfel, trăsăturile vor fi scoase în evidenta în cel mai plăcut mod posibil iar rezultatele te vor mulțumi pe deplin. Un machiaj profesional nu este o mască, ci el trebuie sa iti pună în evidenta trăsăturile, și sa estompeze în același timp micile imperfecțiuni.

De asemenea, machiajul trebuie adaptat la tipul evenimentului , vestimentație, coafura și tema nuntii (în cazul mireselor).

Machiajul de zi trebuie sa confere tenului o mina sanatoasa. Este un tip de machiaj corector care are ca scop obținerea unui ten impecabil. Lumina în care se poarta acest tip de machiaj ne obliga ca acest tip de machiaj sa fie unul transparent, discret, care în același timp sa pună în evidenta trăsăturile. Culorile folosite sunt unele neutre, iar accentul cade pe ten, nu pe ochi și buze, ca în cazul celorlalte tipuri de machiaj.

Machiajul de seara. La machiajul de seara accentul cade pe buze sau ochi, iar rezistenta este cuvântul de baza. O seara la eveniment care se poate prelungi pana dimineața inseamna distracție, dans și divertisment. Exista riscul ca machiajul sa se deterioreze dacă calitatea produselor este îndoielnică. La Karisma Beauty Studio, lucram cu produse profesionale de înaltă calitate : Atelier Paris, Maq Pro, Make-up Forever, Urban Dukay, Huda Beauty, Too Faced, Estee Lauder, M.A.C. Cosmetics.

Machiajul de mireasa trebuie sa fie rezistent pe o perioada îndelungată, sa arate uimitor în fotografii și sa fie atemporal.Nunta nu este un prilej potrivit pentru a experimenta lookuri la moda.Pregătirea tenului, începând cu câteva luni inainte, la sfatul make-up artist și al cosmeticienei, va face diferența în ziua cea mare.
Recomandam folosirea texturilor lejere, care sa reflecte lumina.

Preturi

Lista completa de preturi o gasiti aici – Preturi.