Remodelare Corporala & Rejuvenare Faciala

Exilis Elite este cea mai sofisticată și rapidă modalitate de a scapa de grasime,celulita și riduri, printr-o procedură non-invaziva și cu efecte de lungă durată.

Exilis Elite îmbină pentru prima oară cu succes două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecventa monopolara continuă focusata și ultrasunetele care acționează atât in profunzime, cât și asupra pilelii, crescându-i acesteia din urmă fermitatea.

Este singurul aparat existent care poate acționa la o adâncime de până la 2,5 cm in profunzimea stratului de grasime care tratează și celulita fibroasa!

Exilis Elite te ajută să scapi de celulita, de pielea flasca, de kilogramele in plus și estompeaza vergeturile.

In același timp, se folosește si in tratamente faciale! Este o procedură non-invaziva pentru rejuvenarea faciala, estomparea cearcanelor și a cicatricilor postacneice, dar mai ales reduce drastic aspectul inestetic adus de riduri!

Exilis Elite – Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala

Exilis Elite este cea mai sofisticată și rapidă modalitate de a scapa de grasime, celulita și riduri, printr-o procedură non-invaziva și cu efecte de lungă durată.

Exilis Elite îmbină pentru prima oară cu succes două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecventa monopolara continuă focusata și ultrasunetele care acționează atât in profunzime, cât și asupra pilelii, crescându-i avesteia din urmă fermitatea.

Este singurul aparat existent care poate acționa la o adâncime de până la 2,5 cm in profunzimea stratului de grasime care tratează și celulita fibroasa!

Exilis Elite te ajută să scapi de celulita, de pielea flasca, de kilogramele in plus și estompeaza vergeturile.

In același timp, se folosește si in tratamente faciale! Este o procedură non-invaziva pentru rejuvenarea faciala, estomparea cearcanelor și a cicatricilor postacneice, dar mai ales reduce drastic aspectul inestetic adus de riduri!

Ce tratează Exilis Elite?

Exilis Elite este un aparat medical, destinat tratării pielii flasce (efect de titening), celulitei și reducerea in conferința a zonelor tratate .

Care sunt indicațiile și contraindicatiile acestui aparat și ce zone putem trata?

Pot fi tratate și remodelate cu ușurință toate zonele corpului, rezultate fiind vizibile de la prima ședință. Orice pacient sau pacientă cu celulita, piele flasca, tonus scăzut, piele in surplus rezultată in urma unor cure de slabire, pot benefica de acest tratament.

In ce constau aceste tratamente?

O ședință de tratament Exilis constă in identificarea, izolarea celulelor grase și dezactivarea celulelor grase din tesutul adipos regasit in zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de patru- cinci minite. In aceeași ședință se pot trata până la patru zone. Procedeul poate dura intre 30- 50 minute. In timpul tratamentului poate aparea cel mult o ușoară senzație de disconfort cauzată de incalzirea țesutului.

Tratamentul este unul sigur, iar în afară de o roseata care dispare la aproximativ doua-trei ore după tratament, practic nu există reacții adverse.

Un tratament standard cuprinde minim șase ședințe la interval de 7 zile intre ele.

Pe lângă tratamentul de remodelare corporala, este un foarte bun tratament pentru rejuvenarea facială, a gatului,mâinilor și a decolteului.

Tratamentul Facial BTL Exilis Elite

Utilizează puterea combinată a undelor de radiofrecventa (RF) și a ultrasunetelor, oferă o soluție nechirurgicala pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și care oferă rezultate remarcabile încă de la prima ședință. Aparatul este prevazut cu un aplicator special pentru față, designul său facandu-l eficient in toate zonele care necesită intinerire.

Atât in cazul femeilor, dar și in cazul bărbaților, tratamentul facial BTL EXILIS ELITE poate fi aplicat in jurul ochilor și al gurii, pe obraji, in zona barbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gatului și al decolteului.

După tratament veți observa o atenuare a liniilor de expresie, conturul feței fiind restabilit pentru o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recapata aspectul proaspat și tânăr.

Cu toate că rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședința de tratament, cele optime se inregistreaza după 4-6 ședințe, programate in interval de 7-10 zile.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda cresterea volumului de apă consumat in ziua tratamentului, dar și după.

X -WAVE

X -WAVE este o tehnologie de vârf a companiei BTL- folosind puternica energie a undelor acustice și oferă cele mai bune rezultate in tratamentul celulitei ,cicatricilor și vergeturilor! Eliminând celulele adipoase și fragmentand benzile fibroase care genereaza efectul de ,,gropite” la nivelul pielii, BTL X -WAVE poate elimina in mod eficient celulita , chiar și in cele mai avansate stadii, ajutată  la reducerea pielii laxe și a vergeturilor , stimuland in același timp sistemul limfatic.

Care sunt candidații ideali pentru X- WAVE?
– persoanele cu celulita fibroasa, atunci cand apar gropite la suprafața pielii

– persoanele cu vergeturi

– persoanele cu cicatrici atrofice

– persoanele cu pielea flasca si  elasticitate scăzută

Care sunt contraindicatiile X- WAVE?

Tratamentul este contraindicat persoanelor cu infecții, inflamatii, boli hepatice și renale grave, pacemaker cardiac, cancer, menstruatie, sarcina.

Cum decurge procedura cu X-WAVE?

Procedura este complet nedureroasa, se va simți ca un masaj vibrant, relaxant si placut.

Tratamentul poate fi realizat pe brațe, abdomen, coapse și fese. Ședințele se pot face la interval de 2-3 zile , intre 6-12 ședințe.

Ce trebuie să facem după tratament?

Nu există restricții sau contraindicatii după această procedura ,dar este recomandat să consumati mai multe lichide inainte cu o zi de tratament, in ziua tratamentului și o zi după tratament, ajută la drenajul limfatic. Deasemenea se recomanda exerciții fizice sustinute după această procedură.

Ce efecte adverse pot să apară?
Poate apărea rar tumefierea și inrosirea zonei precum și apariția unor mici vanatai.

La ce rezultate să ne așteptăm?

Rezultatele diferă de la o persoană la alta și se pot observa după minim 2 săptămâni de la aplicarea tratamentului.

Rezultatele constă in:îmbunătățirea aspectului si calității pielii,dispariția aspectului de coajă de portocală  si imbunatatirea aspectului vergeturilor.

Dacă reușiți să vă mentineti o greutate relativ constantă, fara variații mai mari de 2 kg, rezultatele sunt permanente.

Preturi

Lista completa de preturi o gasiti aici – Preturi.